Nagykereskedelmi 10000packs Különböző Színek Selyem Virág rózsaszirom Esküvő Dekoráció

  • Ft480 849
  • Ft341 403  • Megosztás:

További információk

Üdvözöljük a bolt! Kedves barátaim, szeretnénk megtudni, hosszú távú együttműködés ügyfeleink a bázison, a kölcsönös, közös fejlesztési ! Fizetés: 1) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetéseket kell kitölteni, 3 napon belül. 2) Ha bármilyen gond van a kifizetés,akkor kattintson az alábbi hivatkozásra, a hivatkozás , a fizetés Után megerősítette, akkor a folyamat, ez a rend, a hajó ki azonnal! Megjegyzés: 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután egy távolsági közlekedés, nem tudjuk garantálni, a tisztesség, a csomagolás, a vásárlók úgy kell tekinteni, hogy elfogadja ezt a nézetet. De mi garantálja a termék sértetlenségét. Ha a csomagolás deformáció, nem hatálya alá tartozó minőségi panaszok, kérlek, értsd meg. 2. Mielőtt elküldi a termék keresztül szigorú tesztelés, nem lesz probléma. ( Behozatali vámok/vám/ díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő ' s a felelősséget. Kérjük, ellenőrizze az ország, ' s vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás !Probléma miatt a vámkezelés,nem terheli semmiféle veszteség,pls értem!) Ha hajót, hogy Németország,pls adjon az Európai Unió Száma!

Olvasd el az összes termék leírás értesítés kifizetés előtt meg lehet mondani, mennyi kijelentem érték a számlát,majd hagyja az üzenetet a megfelelő parancsot,majd kövesse a könnyű vámkezelés az ön számára! Nem változtatja meg a képeket! Egyébként a jelentést ! Mind a veszedelem !

Méret:4.5x4.5cm,1pack=100

Címkék: selyem virág rózsa, selyem virágok, selyem virág nagykereskedők, Olcsó selyem virág rózsa, Magas Minőségű selyem virágok, Kínai selyem virág nagykereskedők Szállítók.


  • Típus: szirom
  • Alkalomra: Esküvő
  • Készülék Típus: sok (10000 Csomag/lot)
  • Csomag Súlya: 110.0kg (242.51lb.)
  • Csomag Méret: 5cm x 5cm x 1cm (1.97in x 1.97in x 0.39in)

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon