ELADÓ Fogászati Maraton Elektromos N3 Micromotor Contra Szög+ Egyenes Handpiece

  • Ft29 737  • Megosztás:

További információk

ELADÓ Fogászati Maraton Elektromos N3 Micromotor Contra Szög+ Egyenes Handpiece

Figyelem: kérjük, ne feledje, hogy a fordulatszám-szabályozó nulla, ha be-vagy kikapcsolása a gépet, ha Reverzibilis Váltás.

Jellemzők:

Termék Információ

Kompakt méretű vezérlő doboz pontos smaill & erős micromotor handpiece

Nagyon Nagy teljesítményű, minőségi 0-35,000 rpm Made in Korea által SAEYANG

Hat hónap garancia

tippek mérete :2.35 mm(egyenes handpiece) 1.6 mm-es (contra handpiece)

Eszköz csere módszer cam (csavar a fogantyú counter-óra bölcs változtatni a bur pedig egyszerűen visszaállíthatók az eredeti helyzetben)

Nem szakaszban sebesség rendszer(jól tervezett kimenet nulla a 35.000 ford / perc használatával nem szakaszban sebesség rendszer)

Igaz & Balra képesség

Láb ON/OFF kapcsoló rendszer

Csomagolás

1DB Power Control unit. (AC110V )

1DB 35K R. P. M. CONTRA-SZÖG Csatlakozók Made in Korea által SAEYANG

1DB Láb ON/OFF szabályozó rendszer.

1DB Handpiece Támogatás

1DB Egyenes Handpiece

1DB Contra-Szög Handpiece

Fizetési elfogadjuk Letéti fizetés, Letéti a fizetés egyszerű, biztonságos. Fizetési kell küldeni számított 7 (HÉT) napon aukció záró. Minden nyertes ajánlattevők, akiknek a tétel, kérem tudassa velem a kapcsolatot szám után készült, a teljes pénzforgalmi , szükségünk van ez a szám, hogy biztosan megkapja az elem időt, valamint a sürgősségi kapcsolatra figyelembe kell venni. Szállítási Üzemmód 1.Mindannyian elemeket szállítjuk, a vevő Letéti címét. Kérjük, ellenőrizze, hogy a Letéti cím helyes. 2. A kereskedelem határokon átnyúló, illetve a Légiposta legolcsóbb post, így ez hosszú időt vesz igénybe a szállítás. Szóval szükségünk van a megértés, a szállítási idő, USA-5-15 nap. Kanada,Ausztrália arról, 6-17 nap; Más Európai országokban 20-30 nap. Dél-Amerika 25-35 nap. Visszajelzés fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk előtt, hogy adjon semleges nézd meg te adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. Lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!

Értékesítési feltételek Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő költségére. Visszaadott elemek nélkül RMA számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért visszautasította andor kézbesíthető. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért.

Címkék: contra szög, egyenesen handpiece, fogászati maraton, Olcsó contra szög, Magas Minőség egyenesen handpiece, Kína fogászati maraton Szállítók.


  • Márka Név: AGD
  • Méret: Moderate
  • Elem Típusa: Fogfehérítés
  • NETTÓ TÖMEG: 1.934 KG
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 25cm x 24cm x 11cm (9.84in x 9.45in x 4.33in)
  • Csomag Súlya: 2.0kg (4.41lb.)

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon