Hosszú kábel felnőtt fül klip spo2 oxigén érzékelő MINDRAY PM8000 massimo modul

  • Ft4 270  • Megosztás:

További információk

Relatív olyan termékek ajánlása:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hosszú kábel felnőtt fül klip spo2 oxigén érzékelő MINDRAY PM8000 massimo modul Emlékeztető: ha kiválasztja az spo2 érzékelő, kérjük, gondosan ellenőrizze az alábbi pont: 1) ha a csatlakozó az igazán kompatibilis a paitent monitort,például 5pin, vagy 6pin. 2) ha van más spo2 moudle egy azonos típusú betegőrző monitort, például a népszerű spo2 moudle, mint a nellcor, massimo, stb. 3)ha az érzékelőt használnak a megfelelő embereket, például felnőtt vagy újszülött. 4) ha különleges célra, kérem tudassa velem, igyekszünk önnek a szakmai servies pedig utasítást. Shenzhen EMS ÉLET Technology Co., KFT, mint az úttörő, a világ vezető kutató tervező, SPO2 Érzékelő, minden SPO2 érzékelők jellemzői képessége alacsony perfúzió index (PI felismerés, S pecial minőség-ellenőrző rendszer biztosítja, nem minden degumming ki-tavaszi hibák hosszú idő alatt a Minket ing . Eközben több kiegyenlített SPO2 Érzékelő termékek alapján dolgozzák ki az üzemi környezet, illetve működésére vonatkozó követelmények eszköz, amely növeli a készülékek több vallja - siona l , több megkülönböztető . A legtöbb jellemzők EMS ÉLET kerül a fogalmak összpontosító szakmai, egyszerű , hatékony, termékek , amelyek nekünk több kiemelkedő orvosi kategória. Funkció:

1. TPU polimer vezeték bőr, magas hőmérséklet tűrés, korrózióálló, kényelmes, magas hőmérséklet, valamint az alkohol fertőtlenítés.

2 . Szoros tömörítés, a külső alufelni pajzs, hogy megakadályozzák a fiziológiai jelek zavaró.

3. Minőségi LED chip biztosítja a hosszú idejű használat accuraccy.

3 . Megfelel: ISO EN9919-2005,ISO10993-1,5,10:2003E Több kiválasztása a különböző beteg, valamint más szervezet részére:

1.Felnőtt AWT esetben ujját klip

2.Felnőtt NK esetben ujját klip

3.Felnőtt ÚR esetben ujját klip

4.Felnőtt szilikon, lágy, puha ujjbeggyel

5.Gyermekgyógyászati szilikon puha ujjbeggyel

6.Újszülött szilikon puha ujjbeggyel

7.Újszülött szilikon pakolás

8.Gyermekgyógyászati ujját klip

9.Felnőtt fül klip

10.Gyermek fül-klip

11.Y-típusú érzékelő

12.Eldobható SPO2 érzékelő felnőtt,pediatria,újszülött.

Címkék: érzékelő érzékelő, spo2-érzékelő, oxigén szenzor, Olcsó érzékelő szenzor, Magas Minőségű spo2 érzékelő, Kína érzékelő oxigén Szállítók.


  • Funkció: kompatibilis MINDRAY PM8000 massimo modul
  • Méret: L=2.5m
  • Modell Száma: ES-LA018-36
  • Anyag: Műanyag
  • Csomag Súlya: 0.17kg (0.37lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 7cm x 6cm (3.94in x 2.76in x 2.36in)
  • Készülék Típus: darab

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon